Ruckus – Solutii wi-fi si switching pentru clientii SMB care pur si simplu functioneaza

Ruckus – Solutii wi-fi si switching pentru clientii SMB care pur si simplu functioneaza

Companiile de tip SMB se bazează pe calitatea unui Wi-Fi excelent si performant, pentru a stimula creșterea și pentru a spori productivitatea angajatilor. Cu Ruckus Wireless, Wi-Fi -ul in scop de business este  ușor de folosit , dar si accesibil. Puteti transforma orice spațiu într-o zona de lucru cu o acoperire de rețea sigură, puteti configura cu ușurință diferite grupuri  de rețele securizate pentru angajati, clienti,  parteneri, furnizori și contractori. Access Point-urile și switch-urile Ruckus  oferă o acoperire și o capacitate superioară, astfel încât să puteți crește business-ul  fără costuri mari.

De asemenea, nu aveți nevoie de personal IT specializat sau instruire de specialitate pentru a implementa și gestiona soluțiile Wi-Fi de la Ruckus dedicate zonei de SMB. Solutiile wireless Ruckus funcționează!

In companie nu există personal IT?  Nici o problema. AP-urile Ruckus Unleashed sunt simple , de tip plug-and-play, prin urmare aceasta varianta  este soluția ideală de Wi-Fi pentru afacerea dvs. cu un singur site.  Chiar și fără personalul IT, puteți configura o rețea WLAN de înaltă performanță pentru a conecta angajatii, a servi clienții și pentru a sprijini operațiunile de afaceri.

Alegeți Wi-Fi Ruckus Cloud dacă aveți așteptări mari pentru reteaua dvs interna, daca aveti unul sau mai multe site-uri, dar nu aveti personal IT. Gestionați-vă site-urile de oriunde utilizând o interfață web sau aplicația mobilă Ruckus Cloud. Cu solutia de administrare  în cloud, nu trebuie să vă faceți griji in privinta actualizărilor software și la actualizările de securitate – acestea se realizeaza  automat.

Într-o lume tot mai dependentă de conectivitatea la internet, productivitatea angajaților și satisfacția clienților depind de accesul neîntrerupt la rețea. Vrei cel mai bun AP Wi-Fi pentru afacerea ta?. Access  Point-urile si switch-urile  Ruckus incorporează tehnologii brevetate pentru  a oferi la cel mai inalt nivel acoperire wireless si capacitate de transfer de date.

Cum poti avea un wi-fi professional si in acelasi timp sa iti reduci costurile?

Pe măsură ce vă extindeți rețeaua Wi-Fi de mici dimensiuni, doriți să fiți conservatori in ceea ce privesc costurile. Produsele și serviciile Ruckus Wireless sunt  construite pentru a fi cost effective si iata de ce:

Ruckus Unleashed și Wi-Fi Ruckus Cloud mențin un nivel scazut al costurilor  eliminând necesitatea unui controller local.

Utilizand  Access Point-urile Ruckus cu SmartMesh pentru a elimina costurile ridicate de cablare în spații mari (cum ar fi depozitele) și pentru a consolida redundanța. Aceasta functie de meshing este suporta de varianta  Ruckus Unleashed.

Access Point-urile Ruckus oferă o capacitate și o acoperire mai buna (suportand cu pana la  50% mai multi client decat soluțiile competitive). Asta s-ar traduce in implementarea unui numar mai mic de Access Point-uri, cabluri, si alte accesorii

Switch-urile ICX de la Ruckus oferă o conectivitate de înaltă performanță scalabila pentru AP-uri, telefoane VoIP și alte dispozitive de rețea.

 

Share this post