Servicii oferite

Fiind Distribuitor cu Valoare Adaugata, pe langa partea de distributie clasica noi oferim partenerilor nostri servicii de Suport Tehnic, Servicii de Suport Presales, Trainig-uri si Workshop-uri pentru a accelera integrarea solutiile oferite de noi in portofoliul lor de solutii.

Centru de training Autorizat Fortinet

Training Autorizat de Vendor pentru sustinerea examenelor de certificare NSE4 (FortiGate) prezentari Hands-on precum si alte tehnologii Fortinet: FortiWeb, FortiMail.

Workshopuri tehnice si de sales

Organizam Workshop-uri periodice pentru toti Vendorii din portofoliu pentru a ajuta partenerii sa integreze mai usor solutiile si produsele oferite.

Servicii de suport tehnic

Oferim servicii de Suport Tehnic pentru toti vendorii din portofoliu, de asemenea Suport Presales si After Sales. Suportul oferit este prin E-mail, prin Telefon, Centrul de Suport Online sau On-premise la sediul clientului cand este necesar.

Suport logistic regional si local

Ca urmare a faptului ca suntem prezenti cu depozite locale in mai multe tari  din regiunea Balkanilor, putem oferi un suport logistic foarte rapid adaptat tuturor cerintelor.

Linie de credit si fonduri de marketing

Suport financiar cu linie de credit pentru a sustine nevoile partenerilor nostri si de asemenea, fonduri de marketing pentru diversele activitati specifice organizate impreuna de catre parteneri cu clientii lor.