Nomadix – Solutii de Access Gateway si managementul benzii de internet

Nomadix

BANDWIDTH MANAGEMENT AND ACCESS GATEWAYS

Nomadix oferă Gateway-uri de gestionare a lățimii de bandă și gateway-uri de control al accesului pentru soluții de conectivitate wireless  în rețelele publice de Internet. Gateway-urile de acces Nomadix și echipamentele de administrare a aplicațiilor au câștigat o reputație globală pentru fiabilitate și ușurință în gestionare.

Realizate cu tehnologie patentată, tehnologiile de îmbunătățire a procesului de transmisie Nomadix fac disponibilă extinderea lățimii de bandă prin gestionarea lățimii de bandă pe internet, încetinind ritmul investițiilor în upgrade-uri de bandă.

 

Cu Nomadix, furnizorii de rețele publice de Internet pot implementa servicii de rețea eficiente din punctul de vedere al costurilor, securizate și ușor de utilizat.

Providing global high-speed internet access

Facilitand conectarea a mai mult de 5 milioane de utilizatori in fiecare zi la nivel global, Nomadix ofera un portofoliu de produse patentate, necesare pentru a gestiona  accesul in cadrul retelelor publice.

Produsul Access Gateway ajuta operatorii si proprietarii de locatii să instaleze gateway-uri de acces la internet de mare viteza, eficiente din punct de vedere al costurilor, securizate si usor de utilizat.

Nomadix Access Gateway este conceput special pentru a controla conectivitatea retelei in mai multe industrii, cum ar fi ospitalitatea, telecomunicațiile, asistenta medicala si educatia.

Nomadix Access Gateway Product Overview

Devino reseller Nomadix

Beneficiaza de toate avantajele acestei solutii si ofer-o clientilor tai!

Our Partner Program is designed to transfer technichal and sales knoledge to our partner resellers and show the opportunity to grow our business together.