FortiAP – acces point wireless Fortinet

FortiAP - Fortinet access point

Solutii wireless performante de la Fortinet

FortiAP – acces point wireless Fortinet

Cu solutiile wireless FortiAP de la Fortinet puteti consolida securitatea si accesul wireless intr-o singura solutie integrata  avand un singur punct de management fara nevoia de a adauga echipamente separate de management, in acest fel mentinand complexitatea la un nivel foarte scazut. Solutiile bazate pe access pointuri de la Fortinet, FortiAP sunt foarte scalabile si se pot instala in organizatii medii sau de tip enetrprise.

FortiAP Wi-Fi Integrat

Oferta Fortinet Integrated Wireless este o familie de access point-uri administrate de controller care functioneaza in cooperare cu un FortiGate, solutia firewall a Fortinet-ului. Astfel, pe langa toate functionalitatile de firewall de retea, IPS, anti-malware, VPN, wan optimization, web filtering si application control agregate pe o singura platforma, FortiGate-ul poate functiona si ca controller Wi-Fi integrat.

Cloud Wi-Fi

Solutiile Fortinet de WLAN administrat in cloud prezinta functionalitati exceptionale fata de alte solutii Wi-Fi din industrie. Seria FortiAP-S combina elementele unui firewall avansat la marginea retelei, cu simplitatea si convenienta management-ului din cloud, prin serviciul proprietar FortiCloud. Acest serviciu poate de asemenea sa administreze nu numai FortiAP-S, ci si alte AP-uri si echipamente Fortinet.

Infrastructure Wi-Fi

Solutiile de Infrastructura Fortinet, in trecut Meru Networks, combina administrarea bazata pe controller on-premise cu o serie de access point-uri indoor si outdoor de inalta putere. Este solutia ideala a unei organizatii care are nevoie de separarea infrastructurii de access fata de infrastructura de securitate a retelei. Cu roaming specific controlat de retea, utilizatorii beneficiaza de cea mai confortabila experienta de mobilitate. Solutia ofera multiple configuratii de canal si layering pentru a simplifica cat mai mult instalarea dar pastrand segmentarea traficului, capacitatea si performanta wireless. Aceasta solutie este scalabila pentru implementari de organizatii mici, medii si mari de orice fel.