Suport tehnic

Servicii profesionale de suport tehnic

Servicii profesionale pentru proiecte, suport tehnic

Suport tehnic

Datorita personalului specializat putem oferi servicii de suport tehnic atat on site cat si remote sau telefonic. Specialistii noastri au experienta necesara pentru a   iti asigura siguranta ca orice interventie tehnica sau dezvoltare noua de proiect se vor desfasura in conformitate cu cerintele tehnice solicitate.

Suport tehnic 24h

Primesti exact suportul tehnic de calitate pe care il astepti, rapid usor si eficient. Daca esti partener Netsafe deschide un ticket de suport tehnic si echipa noastra te va ajuta cu rezolvarea problemei imediat.

Suport pentru DEMO si POC

In cazul in care ai nevoie sa faci un Proof of Concept la clientul tau noi te ajutam cu echipamente si ingineri de suport tehnic pentru derularea procedurilor, vei avea asistenta permanenta pana cand POC-ul va fi dus la bun sfarsit. La terminarea POC vom genera un raport complet cu rezulatele obtinute si feedbackul clientului. De fiecare data cand vei derula un POC vei primi asistenta din partea noastra.

 

DEMO- nimic mai simplu, iti putem imprumuta echipamente DEMO din orice gama pentru prezentari la clientul tau, te putem invata cum sa urmaresti evolutia testelor cu echipamentul DEMO astfel incat sa obtinem un feedback pozitiv de la client si sa ne asiguram ca functionalitatile echipamentului de DEMO au fost foarte bine intelese.

Sales_Coaching_To_Maximize_Sales_Performance_sales_Management_workshop

Start your partnerhip with Netsafe

Find out now how to grow your business with Advanced Technologies

Our Partner Program is designed to transfer technichal and sales knoledge to our partner resellers and show the opportunity to grow our business together.