PhishMe – solutie anti-phishing

COFENSE / PhishMe - Human Phishing Defense Solution

protectie anti-phishing prin educarea utilizatorului

PhishMe devine COFENSE, ca urmare a achizitiei de catre COFENSE.

Solutiile oferite pana acum de PhishMe nu se vor schimba dar vor fi vandute sub numele de COFENSE.

PhishMe – solutie de protectie anti-phishing prin educare si simulare.

Cu mai mult de 90% dintre bresele de securitate atributite campaniilor de phishing, e simplu pentru organizatiile de orice marime sa arate catre angajat intr-o masura acuzatoare, fiind principalul factor de risc si cauza in cazul infectiilor prin phishing. Solutiile oferite de PhishMe se bazeaza pe faptul ca angajatii companiilor, ar trebui invatati cum sa evite phishingul, ca parte a solutiei de aparare impotriva atacurilor cibernetice. In acest fel, prin constientizarea unui atac in desfasurare acesta poate fi stopat si raportat.

Anti-phishing - solutia Phishme, simulare phishing

In Q1 2016, echipa de cercetare  PhishMe Research a ajuns la concluzia ca ransomware-ul se propaga cel mai bine prin intermediul phishingului (50% dintre toate formele de propagare ransomware). La sfarsitul lui martie 2016, 93% dintre emailurile de phishing analizate contineau malware-ransomware criptat. Numarul de emailuri de tip phishing in primul quarter 2016, a crescut cu 6,3 milioane doar in primul trimestru al acestui an, o crestere de 789% fata de ultimul trimestru al anului 2015.

Statisticile sunt alarmante, dar cum poti sa previi toate atacurile de phishing cand tehnologia nu poate face fata atacatorilor? E simplu. Prin constientizarea factorului uman care trebuie sa devina ultima linie de aparare cu ajutorul solutiei anti-phishing – PhishMe.

Simulatorul de phishing PhishMe Simulator foloseste toate elementele probate pana acum prin care poate pregati utilizatorul, astfel incat sa recunoasca imediat un atac de phishing si sa stie sa ia masurile corespunzatoare, transformand astfel cel mai sensibil element al firmei in cel mai puternic factor de aparare impotriva phishingului.

 

  • 91% dintre atacurile reusite incep cu un email de tip phising
  • 146 zile – timpul mediu de identificare a unei intruzini
  • 82 zile – durata medie pentru inchiderea unei brese de securitate
  • $4 milioane – costul mediu mediu global al unei atac malware reusit

De ce solutia de educare de la PhishMe ?

Cu peste 20 de milioane de angajati care au fost instruiti impotriva phishing-ului, solutia PhisMe,  a dovedit cum riscul angajatilor de a deveni victime ale phishing-ului sau ale cyber atacurilor a scazut cu 95%. a fost pregatita astfel ultima  linie de aparare impotriva malware-ului, angajatii invatand sa recunoasca si sa evite atacurile de tip phishing. 

PhishMe  invata angajatii cum sa evite tehnicile de phishing folosite de atacatori:

  • un singur click: un email care invita destinatarii sa acceseze un link
  • introducere de date: un email care conţine un link catre o pagina personalizata care invita angajaţii sa introducă date cu caracter confidential
  • pe baza de fisiere atasate: email-uri care conțin fisiere atasate aparent legitime
  • double barrel: o tehnica de phishing care presupune trimiterea a doua email-uri, unul benign, iar altul care conţine elemente rau intentionate
  • email personalizat: foloseste detalii despre destinatar utilizand informaţii colectate din interiorul companiei sau din surse publice

Devino reseller PhishMe

Beneficiaza de toate avantajele acestei solutii si ofer-o clientilor tai! Participa la educarea antiphishing!

Our Partner Program is designed to transfer technichal and sales knoledge to our partner resellers and show the opportunity to grow our business together.