FortiSandbox – Fortinet solutie Sandbox

FortiSandbox - Fortinet Sandbox

Solutie proactiva de detectie a atacurilor cibernetice – Sandbox

FortiSandbox – Fortinet solutie Sandbox

ADVANCED THREAT PROTECTION FRAMEWORK

Cea mai eficace aparare impotriva atacurile cu tinta specifica reprezinta o infrastructura de protectie extinsa si bine pusa la punct. Infrastructura Fortinet foloseste securitate inteligenta peste solutia traditionala de securitate si unelte avansate de securitate pentru retea, aplicatii si statii pentru a oferi protectie continua, personalizabila.

Astfel cu solutii de sandbox, Fortinet integreaza inteligenta bazelelor de date puse la punct de laboratoarele FortiGuard in solutiile lor de firewalluri FortiGate, echipamentele FortiMail, solutiile de protectie de statii FortiClient, echipamentele de ATP FortiSandbox si restul echipamentelor de securitate petnru a optimiza si imbunatati constant nivelul de securitate oferit catre organizatii.

 • Prevenirea Atacurilor

  Echiapmentele Fortinet de protectie folosesc solutii de securitate cum ar fi antivirus, web filtering, IPS, precum si alte tehnici traditionale pentru a preveni eficient si rapid vulnerabilitatile si amenintarile cunoscute.

  Detectia si Analiza Amenintarilor

  Solutia de sandbox –  FortiSandbox intervine impreuna cu alte tehnici ATP petnru a detecta atacurile “Zero-Day” sau atacurile sofisticate cu tinta specifica, asigurand toate informatiile necesare pentru ameliorarea si remedierea atacului.

  Diminuarea Impactului si Imbunatatirea Protectiei

  In solutiile Fortinet, informatiile detectate pot fi folosite pentru a declansa actiuni preventive astfel incat resursele organizatiei sa fie in siguranta pana cand atacul poate fi remediat. Intr-un final, intregul ecosistem de securitate prezinta update-uri pentru a diminua impactul creat de atacuri ulterioare prin inteligenta integrata a serviciilor de cercetare a laboratoarelor FortiGuard.

Optiuni de instalare in retea - FortiSandbox

Solutia de FortiSandbox reprezinta cel mai flexibil echipamente de analiza din piata, oferind varii optiuni de instalare pentru a satisface toate cerintele unice de configurare ale clientului. O organizatie poate avea de asemenea si toate cele 3 tipuri de input in acelasi timp.

Instalare Facila

FortiSandbox permite inspectia multor protocoale intr-o singura solutie unificata, simplificand infrastructura si operatiile retelei. Mai mult, se poate integra atat cu FortiGate cat si cu FortiMail pentru a aduce o functionalitate in plus in infrastructura de securitate existenta.

Standalone

Acest mod de instalare se bazeaza pe input de la port-uri span configurated pe switch-uri din retea, sau pe tap-uri de retea. Permite de asemenea introducerea de fisiere la nevoie de catre administrator prin intermediul interfetei grafice. Este cea mai eficienta infrastructura pentru a adauga functionalitatea de protective ATP in sisteme de securitate deja existente de la diversi alti producatori.

Fortisandbox - standalone

Integrated

Diverse alte solutii Fortinet, anume FortiGate, FortiMail, FortiWeb si FortiClient, pot intercepta si trimite continut suspicios cater FortiSandbox atat timp cat sunt configurated astfel. Integrarea de acest tip va oferi de asemenea si remediere eficienta si capabilitati de raportare pentru aceste echipamente.

Fortisandbox - integrated

Distributed

Acest tip de instalare este atractiv pentru organizatii care isi au mediul distribuit, unde sunt deja instalate FortiGate-uri in fiecare ramura si acestea pot trimite fisiere suspicioase catre FortiSandbox-ul aflat in locatia centrala.

Fortisandbox - distribuit