workshops

Technical & Sales Workshops

Explore Our Value Added Opportunities Workshops

Workshops

Organizam workshop-uri tehnice si sales pentru partenerii nostrii, alaturi de consultantii nostrii pentru a ne asigura ca partenerii nostrii asimileaza cunostiinte bune de sales si tehnice despre solutiile si produsele noastre.

Workshop-urile sunt organizate pentru fiecare vendor pe care il reprezentam si pentru toate tehnologiile pe care le avem in portofoliu cu o frecventa de doua pe luna.

Putem organiza workshop-uri customizate pentru parteneri la locatia noastra sau la locatia partenerului.

Workshop-urile sunt planificate la locatia noastra din Bucuresti, Sofia sau Zagreb. Informatii despre date pentru toate workshop-urile planificate vor fi postate aici. Toate workshop-urile noastre sunt gratuite pentru partenerii nostrii.

Workshops

Technical workshops

Workshop-urile tehnice sunt organizate pentru vendorii nostrii si oferim echipamente dedicate si laboratoare practice.

Sales workshops

Sunteti pregatiti sa va duceti echipa de sales la urmatorul nivel? Va oferim o suita de workshop-uri sales dedicate si focusate pe produsele si solutiile noastre, care au dovedit o crestere in performantele de vanzare. Rezervati-va un moment sa va uitati pe workshop-urile de mai jos pentru a gasi workshopul potrivit atat pentru echipa sales cat si pentru dumneavoastra.

Sales_Coaching_To_Maximize_Sales_Performance_sales_Management_workshop