workshops

Technical & Sales Workshops

Explore Our Value Added Opportunities Workshops

Workshops

Workshop-urile sunt un mediu de învățare excelent iar interacțiunea participanților face ca acesta să devină dinamic și oferă o oportunitatea de a colabora cu persoane de același tip. 

Instruirea personalului este o componenta de importanta majora pentru cresterea performantelor angajatilor si dezvoltarea unei organizatii.

La Netsafe, venim in intampinarea partenerilor nostri cu Workshop-uri tehnice cat si de sales pentru a ne asigura ca acestia asimileaza cunostintele necesare despre solutiile si produsele din portofoliul noastru.

Workshop-urile sunt organizate lunar, pentru fiecare Vendor pe care il reprezentam si pentru toate tehnologiile pe care le avem in portofoliu.

Putem organiza Workshop-uri custom pentru parteneri atat la locatiile noastre din Bucuresti, Sofia sau Zagreb cat si la locatia partenerului.

Toate Workshop-urile sunt gratuite pentru partenerii nostri.

CorporateWellbeingWorkshopsSydney

Technical workshops

Workshop-urile tehnice sunt organizate pentru vendorii nostri si oferim echipamente dedicate si laboratoare practice.

Sales workshops

Sunteti pregatiti sa va duceti echipa de sales la urmatorul nivel? Va oferim o suita de workshop-uri de vanzari dedicate si focusate pe produsele si solutiile noastre, care au dovedit o crestere in performantele de vanzare. Rezervati-va un moment sa va uitati pe workshop-urile de mai jos pentru a-l gasi pe cel  potrivit pentru echipa dumneavoastra.

images