Top 5 Motive să alegi A10 Networks

Top 5 Motive să alegi A10 Networks

Transformarea digitală este un element-cheie pentru succesul organizațiilor de pretutindeni. Noile trenduri tehnologice conturează peisajul tehnologic la o viteză nemaiîntâlnită până acum. Provocările acesteia, pe de altă parte, impun o realiniere a nivelului de securitate dintr-o organizație cu operațiunile zilnice de IT pentru a preîntâmpina complexitatatea multi-cloud, IoT (Internet of Things), evoluția rețelelor în multi-cloud și ascensiunea tehnologiilor 5G. Toate acestea influențează puternic abilitatea și viteza de adaptare ale afacerilor.

Misiunea A10 Networks este aceea de a ajuta companiile și furnizorii totodată să livreze aplicații de business cruciale, ce se remarcă prin securitate, disponibilitate și eficiență în contextul tuturor acestor transformări aduse de mediul multi-cloud și de către tehnologiile 5G.

Serviciile A10 Networks

  • Network Security

 A10 Networks oferă soluții de securitate on-premise și cloud-based pentru unele dintre cele mai provocatoare rețele de date: aplicațiile și serviciile utilizate la nivel organizațional sunt apărate automat și în timp real, înainte ca acestea să fie exploatate de atacurile cibernetice din ce în ce mai complexe. Soluțiile A10 Networks reduc astfel riscurile de business prin protejarea întregii infrastructuri împotriva atacurilor malițioase de tip DDoS sau a asalturilor encriptate.

  • Multi-Cloud

 Odată cu creșterea mobilității și a globalizării, infrastructurile de aplicații nu se mai regăsesc doar în centrele de date on-premise. Aplicațiile actuale sunt găzduite în servicii de cloud public, privat sau hibrid pe care A10 Networks le poate pune la dispoziție, determinând evoluția managementului de trafic al aplicațiilor.  Managementul traficului înseamnă acum efectuarea unui număr tot mai mare de sarcini complexe care să asigure un răspuns rapid și un grad de disponibilitate scalabil al conținutului, împreună cu o securizare performantă a aplicațiilor.

  • Securitatea aplicațiilor în cloud

 Soluțiile A10 Networks vă pot ajuta să generați analize eficiente și să ajungeți la un grad de automatizare și de agilitate performant pentru a vă asigura că aplicațiile folosite în cadrul organizației vor rămâne la fel de performante și de sigure, în orice tip de cloud sau container.

  • Furnizor de Soluții

 Soluțiile A10 Netwoks permit lărgirea rețelelor în timp ce le oferă o protecție avansată pentru a furniza o infrastructură dinamică ce poate gestiona mărirea substanțială a utilizatorilor, device-urilor și aplicațiilor și care duce, în final, la rezultate optime în dezvoltarea business-ului dumneavoastră.

 Află mai multe detalii despre diferențiatorii A10 Networks în Factsheet-ul disponibil mai jos.

DOWNLOAD A10 NETWORKS FACTSHEET

Share this post