Programul academic de Securitate IT de la Fortinet – NSE

Programul academic de Securitate IT de la Fortinet – NSE

Abordarea diferenței de competențe în domeniul cybersecurity este o problemă complexă și cu fete multiple. În timp ce  organizațiile de astăzi pot folosi o varietate de soluții pentru a menține o poziție de securitate eficientă, pentru a rezolva cu adevărat problema, industria cybersecurity trebuie să privească spre viitor – mai precis, viitorul educației pentru securitatea cibernetică.
Din acesta perspectiva  Fortinet a lansat programul său internațional Expert în securitatea rețelelor (NSE), un program de certificare pe opt niveluri care vizează avansarea profesioniștilor din domeniul tehnic în aptitudinile și cunoștințele lor privind peisajul modern al securității informatice. Programul se concentrează pe o gamă de formare – de la cunoștințe introductive de bază, la stăpânirea conceptelor moderne de securitate cibernetică. Fiecare nivel de certificare include o varietate de cursuri auto-paced și instructor conduse cu instruire practică, practică pentru amenințările cibernetice moderne de astăzi.

Recunoașterea și certificarea recunoscută la nivel mondial oferită în programul nostru NSE este acum disponibilă pentru educatori și studenți cu Academia de Network Security din Fortinet (FNSA). Acest program cuprinzător urmărește să faciliteze educația în domeniul securității rețelelor din întreaga lume, oferind cursuri de formare în lumea reală și curriculum în profunzime pentru academii și educatori, pentru a-și ajuta elevii să intre pe piața muncii cu abilitățile de securitate a rețelei.

Pe măsură ce diferența de abilități în materie de cybersecurity continuă să crească, suprafața de atac care se extinde rapid este deasemenea intr-o continua crestere. În toate industriile, profesioniștii în domeniul securității informatice trebuie sa fie înarmați cu instrumentele și cunoștințele necesare pentru a combate aceste amenințări. Cu toate acestea, diferența de competențe în domeniul securității informatice înseamnă că personalul de securitate al rețelei nu este suficient Având în vedere acest lucru, Fortinet a dezvoltat  Academia de securitate Fortinet – NSE, pentru a ajuta studenții care doresc să beneficieze în mod activ de o educație relevantă și relevantă în domeniul informatizării, pentru a-și ajuta abilitățile în piața muncii.

In Romania Academia de securitate Fortinet Network este prezenta prin intermediul Netsafe. 
Aflați mai multe despre Academia Fortinet Security Network. Aplica acum pentru un curs de certificare Network Security Expert.

 

 

Share this post