Netsafe devine distribuitor A10 Networks in Romania si regiunea Adriatica

Netsafe devine distribuitor A10 Networks in Romania si regiunea Adriatica

Suntem bucurosi sa anuntam ca ne-am înrolat în programul Affinity Global Partner Program al A10 Networks, în calitate de distribuitor regional, pentru a fi în măsură să oferim clienţilor corporate şi furnizorilor de servicii aplicaţii performanțe şi soluţii de securitate care să valideze, să securizeze şi să optimizeze reţelele IT fizice şi virtuale.

Adăugarea soluţiilor A10 Networks în portofoliul Netsafe demonstrează inca odata implicarea noastra in dezvoltarea pietei locale de tehnologie, printr-o abordare coerenta de extindere a portofoliului cu o gamă completă de soluţii oferite de catre unul din liderii globali de tehnologie. Noi ca distribuitor regional al A10 Networks, sustinem implementarea si dezvoltarea solutiilor prin training-uri şi asistenţă competentă, oferite partenerilor noştri, pentru ca utilizatorii acestor solutii sa simta intr-un mod cuantificabil pozitiv beneficiile oferite.

A10 Networks a fost înființată în 2004, cu misiunea de a oferi soluții  inovatoare de Networking și Securitate, care sa ajute organizațiile de toate dimensiunile să accelereze, să optimizeze și să-și securizeze aplicațiile. Solutiile oferite permit  automatizarea inteligentă si ofera siguranta că aplicațiile critice de business sunt protejate, fiabile și întotdeauna disponibile atat in mediul fizic cat si in cel virtual.

Prin inovație continua, A10 Networks a conceput seturi unificate de servicii de protectie a aplicatiilor, care sunt rapide, sigure și ușor de implementat. Serviciile includ Web Security, DDoS Protection, SSL Inspection, Traffic Management, Mobile Career Security, plus platformele de administrare Cloud și On-premise pentru a orchestra toate mediile.

Share this post