Access Wireless Gigabit utilizand solutii Ruckus Wireless

Access Wireless Gigabit utilizand solutii Ruckus Wireless

Sunteti pregatiti pentru mai mult?

 

Pentru ca echipamentele mobile trebuie sa fie  mereu conectate la internet  si sa  permita sa folositi diverse aplicatii, sa accesati continut  online, de fapt  sa aveti mai multa mobilitate oricand si oriunde pentru a va  indeplini sarcinile de birou sau sa va relaxati in mediul online e nevoie de o conectivitate si viteza.  Ruckus Wireless are cea mai buna solutie, conectivitate si viteza la nivel gigabit.

 

 

Odată cu apariția aplicatiilor  care folosesc multa latime de banda, precum si  cu tendința  in crestere de a folosi propriul dispozitiv mobil in interes de birou, companiile au inceput  sa migreaze rapid catre  Wi-Fi 802.11ac Wave 2.  Aceasta tehnologie ofera  multe avantaje – viteza  care se potrivește sau depășește rețelele cu fir, o lătime de bandă mai mare, flexibilitatea și capacitatea unui access point  de a transmite simultan mai multe fluxuri de date către mai multe dispozitive conectate prin tehnologia MU-MIMO. Devine evident ca Ethernetul Gigabit nu poare fi suficient pentru a livra optim performantele si capabilitatile tehnologiei 802.11 ac Wave 2, mai ales in medii cu densitate mare si trafic mare de date.

 

 

Pentru a profita de avantajele 802.11 ac Wave 2, Ruckus ofera solutii optimizate wireless si switchuri care au integrate tehnologia 2.5GbE avand in portofoliu un nou model de Access Point care are integrat port de 2.5 GbE precum si switch cu acelasi tip de port  pentru a oferi clientilor sai o solutie completa adaptata la ultimele cerinte ale industriei.

 

 

Pentru mai multe informatii despre solutiile Ruckus Wireless , va rugam vizitati  pagina de produse Ruckus Wireless

 

Share this post