Netsafe devine distribuitorul IXIA in Europa de Est

Netsafe devine distribuitorul IXIA in Europa de Est

Netsafe Solutions, distribuitor regional de soluţii de securitate IT şi networking, a anunţat la începutul acestei luni că s-a înrolat în programul Channel Xcelerate al Ixia în calitate de distribuitor regional, pentru a fi în măsură să ofere clienţilor corporate şi furnizorilor de servicii aplicaţii performanțe şi soluţii de securitate reziliente care să valideze, să securizeze şi să optimizeze reţelele IT fizice şi virtuale.

Ixia, companie listată pe Nasdaq, este un lider în furnizarea de soluţii de testare a reţelelor şi a celor care asigură protecţia şi vizibilitatea acestora. Companii din cele mai diverse verticale de business, furnizori de servicii, producători de echipamente de reţea şi guverne din toată lumea se bazează pe soluţiile Ixia, care îi ajută să implementeze noi tehnologii pentru a-şi spori eficienţa reţelelor în condiţii de securitate garantată şi exploatare neîntreruptă a reţelelor proprii. Alăturându-se programului Channel Xcelerate al Ixia ca distribuitor regional, Netsafe Solutions poate accelera achiziţionare în regiunea Balcanilor a unor astfel de soluţii moderne.

„Adăugarea soluţiilor Ixia în portofoliul Netsafe demonstrează determinarea noastră evidentă de a aborda piaţa printr-o gamă completă de soluţii ce cuprind cele mai importante mărci globale, susţinute de training şi asistenţă competentă, oferite partenerilor noştri locali”, declară Doru Manea (foto), CEO al grupului Netsafe. „Netsafe şi Ixia cooperează într-o perfectă sinergie pentru a putea furniza soluţii ce le aduc clienţilor beneficii cuantificabile”, adaugă acesta.

„Ixia are plăcerea să salute sosirea netsafe în canlul nostru de distribuţie care creşte continuu”, spune Lori Cornmesser, vicepreşedinte al canalelor globale de vânzări din cadrul Ixia. „Împreună vom ajuta clienţii să-şi maximizeze eficienţa utilizării capitalului investit beneficiind de un design, o livrare şi o operare eficientă a produselor noastre care sporesc disponibilitatea reţelelor de a susţine implementarea de noi aplicaţii, un acces la date în timp real şi un management judicios al monitorizării reţelelor proprii”, completează oficialul Ixia.

Ixia este o companie de IT&C din Statele Unite ale Americii, furnizor de sisteme de testare a performanţelor a reţelelor şi serviciilor bazate pe protocolul IP care operează în 30 de ţări. În 2015, veniturile companiei au ajuns la aproape 517 milioane dolari. Compania cu sediul central în Calabasas, California deţine centre de dezvoltare în Statele Unite, Canada, India şiRomânia şi are aproximativ 1.750 de angajaţi în toată lumea. Compania mai are de asemenea un sediu de suport şi vânzări în Marea Britanie.

Ixia furnizează sisteme de verificare şi platforme de verificare a serviciilor pentru reţele cablate şi wireless. Soluţiile de testare ale companiei sunt folosite pentru a verifica dacă reţelele de IP operează fiabil în condiţii de încărcare maximă şi dacă sunt sigure în faţa atacurilor cibernetice. Clienţii importanţi ai Ixia sunt companiile fabricante de echipamente de reţele. Printre soluţiile-fanion ale companiei se numără ThreatARMOR şi Vision ONE.

Share this post