FortiMail – Secure Email Gateway

Fortimail

Email Security Gateway

FortiMail – Secure Email Gateway

Echipamentele FortiMail atat in varianta fizica cat si virtuala sunt dovedite ca fiind platforme puternice de securitate pentru email-uri, potrivite pentru organizatii indiferent de marime – de la micile intreprinderi pana la carriers, service providers sau organizatiile mari. Construite pentru a suporta cele mai solicitante sisteme de mesagerie, echipamentele FortiMail folosesc vasta experienta a companiei Fortinet in protejarea retelelor de spam, malware, si alte pericole transmise prin email. Fortimail:

 • Securitate foarte buna a mesajelor
 • Protectie pentru traficul intrare si iesire
 • Disponibil ca si  hardware, virtual appliance, cloud-based services

Deployment

 • Gateway Mode:

  • Ofera servicii de proxy mail transfer agent (MTA) atat inbound cat si outbound pentru email gateway-urile existente. Un simplu schimb de inregistrari DNS MX redirectioneaza email-urile catre FortiMail pentru scanare de antispam si antivirus. Echipamentul FortiMail primeste mesaje, le scaneaza cautand o forma de virus sau spam, apoi directioneaza emailul catre destinatie, catre serverul de email, pentru livrare.

   

 • Transparent Mode: Fiecare interfata de retea include un proxy ce primeste si preda emailuri. Fiecare proxy poate intercepta sesiunile SMTP chiar daca adresa IP a destinatiei nu este echipamentul FortiMail. FortiMail scaneaza emailul pentru a gasi o forma de virus sau spam, apoi il trimite catre serverul destinatie pentru livrare. Acest lucru elimina necesitatea unui schimb de inregistrari DNS MX, sau a schimbarii configuratiei unui server de email existent.

   

 • Server Mode: Echipamentul FortiMail actioneaza ca un server de mesagerie de tip stand-alone cu functionalitate intreaga de server email SMTP, incluzand support flexibil pentru secure POP3, IMAP si WebMail access. FortiMail scaneaza email-urile de virusi si spam inainte de a fi livrate. Fiind in modul Server, serviciile MTA externe se contecteaza la FortiMail, permitandu-i sa functioneze ca un server protejat.

IBE permite echipamentului FortiMail sa livreze email-uri sigure atat confidentiale cat si regulate – fara a avea nevoie de hardware, software sau alte licente taxabile aditionale. Folositi IBE pentru a elimina comunicatiile bazate pe hartii si pentru a reduce costurile.

Policy-Based Encryption: Cripteaza automat mesajele pentru complianta, bazandu-se pe continut sau primitor.

Push or Pull mode: Folositi push, pull, sau o combinatie a acestora pentru a va indeplini cerintele.

Easy to Deploy, Use, and Manage: Plasati IBE in orice mod, incluzand modul Transparent, fara necesitatea administrarii de catre un user sau de catre un software sau hardware aditional.